About Us

Nikola Avramoski,

CEO

Грижејќи се за квалитетот на услугата и создавајќи сериозно партнерство и пријателски однос, Сигма-СБ Компјутери ја обезбедува најдобрата понуда за своите клиенти од 2005 година.

Сигма-СБ Компјутери нуди набавка на специфична информатичка опрема, компјутерски мрежи и услуги за администрација, надградба и мониторинг на информатичките процеси во компанијата, како и системски и апликативен софтвер од светски познатите брендови. 

Location

Office is on the 1 floor in Mashinopromet buliding in Taftalidje I

Address

Prashka 23, 1000 Skopje, Macedonia